Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Isnin, 18 Julai 2011

Durian...Durian...

salam n slamat ptg..
hari ni sj nk story mory jew..nk ckp psl durian..hehe.durian ni ada yg suke ade jgk yg xsuke kan..mira sndri mmg allegik sgt dgn bauh durian apatah lg nk mkn durian..dulu klau parent beli durian letak kat dapur jwbnye terperukla mira dlm bilik xkuar2..dok tbaring pening2 lalat..kdg2 sakit kpala smpai demam.ni gara2 durian la..
famili mmg dah lali sgt dgn karenah mira ni.bila nk mkn durian je mesti tggu mira xde..

yg kelakarnye..setelah bertahun2 membesar tnpa durian blh pulak mengidam nak mkn durian time pregnant ni..aduh..pelik2..siap nk ikut husband pg kutip buah durian kat kebun blakang rmh lg..siap pkai kasut boot bagai..hehe 4 protection tuh..time nk mkn tu sgt2 la mencabar. bila smpai tekak je mmg trasa nk muntah je.tp sbb keinginan yg kuat nk mkn durian digagahi juga telan durian tu..sedar xsedar abis sebiji durian kmpung..
husband senyum je tgk mira mkn durian..mira taw husband sbnrnya tgh tahan nk gelak besar tu.. abi kata t baby dah bsr mesti suka mkn durian..hum...mcm2 kan kerenah org mengandung ni.yg xsuka pulak yg kita nk sgt2...pape pun sedap jgk durian ni kan..

Khamis, 14 Julai 2011

Formulasi untuk Lelaki Tropikal Herbs







Formulasi untuk Lelaki 
Tropical Herbs (60 cap)










Nyalakan Semula Api Asmara

Memperkenalkan alternatif semula jadi untuk mengeratkan perhubungan anda.

Gaya hidup sihat terbina daripada pemakanan yang baik, sikap mental yang positif, senaman dan perhubungan yang sihat. Walau bagaimanapun, tekanan, keletihan dan pelbagai masalah kesihatan boleh mengurangkan tahap tenaga dan menjejaskan mood anda.

Dapatkan semula keyakinan anda dengan Formulasi untuk Lelaki Tropical Herbs dan Formulasi untuk Wanita Tropical Herbs. Herba-herba dalam formulasi ini telah dipilih dengan teliti untuk membantu menggalakkan kesejahteraan keseluruhan dan meningkatkan tenaga dan vitaliti. Formulasi untuk Lelaki Tropical Herbs dan Formulasi untuk Wanita Tropical Herbs ….bertindak secara sinergi untuk menyemarakkan semula perhubungan anda.

Bagaimana herba membantu mengeratkan perhubungan yang harmoni antara lelaki dan wanita?
Herba selalunya boleh membantu dengan memulakan perubahan dalam keseimbangan bahan kimia tubuh anda, seperti meningkatkan pengeluaran testosteron tubuh anda, hormon ‘lelaki’ yang berfungsi dalam lelaki dan wanita. Disebabkan kesan yang positif ini, kebanyakan herba ini adalah lebih berkesan apabila diambil secara konsisten sepanjang suatu tempoh masa, membantu anda menjalani kehidupan yang lebih ghairah dan lebih banyak tenaga.

Agar bertenaga membangkitkan keghairahan
Formulasi untuk Lelaki Tropical Herbs Mengandungi ekstrak-ekstrak Tongkat Ali, Pegaga, Pucturevine dan Ashwaganda yang telah diguna secara tradisional untuk kesihatan lelaki, bagi mewujudkan tenaga dan vitaliti. Ditambah dengan Lada Hitam dan Bunga Cengkih untuk faedah pemakanan tambahan.
Terdapat ralat dalam alat ini